Και 7ος τρικαλινός με τον Αγοραστό; Reviewed by Momizat on . Όλα δείχνουν τελικά ότι ο συνδιασμός του Κώστα Αγοραστού κερδίζει ακόμη μία έδρα στο Νομό Τρικάλων σε περίπτωση που εκλεγεί βέβαια την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι λο Όλα δείχνουν τελικά ότι ο συνδιασμός του Κώστα Αγοραστού κερδίζει ακόμη μία έδρα στο Νομό Τρικάλων σε περίπτωση που εκλεγεί βέβαια την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι λο Rating: 0

Και 7ος τρικαλινός με τον Αγοραστό;

Και 7ος τρικαλινός με τον Αγοραστό;

Όλα δείχνουν τελικά ότι ο συνδιασμός του Κώστα Αγοραστού κερδίζει ακόμη μία έδρα στο Νομό Τρικάλων σε περίπτωση που εκλεγεί βέβαια την ερχόμενη Κυριακή.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες επανεκλέγεται ο κ. Χρήστος Γακόπουλος ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση στο ψηφοδέλτιο αφού η παράταξη του κ Αγοραστού  έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων (αδιάθετο υπόλοιπο) και τη  έδρα του συνδυασμού του θα την πάρει ο κ. Γακόπουλος ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε ”μάχη” με τον κ. Μπουτίνα στην καταμέτρηση των σταυρών.

Να υπενθυμίσουμε ότι με τα μέχρι τώρα ανεπίσημα αποτελέσματα τις έξι πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι κκ Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Απόστολος Κολίτσας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Ντίνος Μπάρδας, Γιώργος Τσίγκας και Γιάννης Μπουτίνας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας