Καλάθια Αγάπης: Ενίσχυση άπορων οικογενειών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται ομάδες της Basket League Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται ομάδες της Basket League Rating: 0

Καλάθια Αγάπης: Ενίσχυση άπορων οικογενειών στα Τρίκαλα

kalathi agapis

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μετά τα επιτυχημένα εγχειρήματα σε Πάτρα, Αμαλιάδα και Ρόδο, σειρά έχει η πόλη των Τρικάλων.

Ο ΕΣΑΚΕ, ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ιερά Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, σας περιμένουν το Σάββατο 25 Απριλίου από τις 16:00 στο Δ.Κ. Τρικάλων, πριν την έναρξη του αγώνα Τρίκαλα BC ARIES – ΑΡΗ για την 24η αγωνιστική, για να προσφέρετε κι εσείς συσκευασμένα τρόφιμα (όσπρια, γάλα εβαπορέ, λαδί, σοκολάτες κ.α), με στόχο να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Βάλε κι εσύ το δικό σου «Καλάθι Αγάπης» και στήριξε την πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ για ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

Αφήστε το σχόλιο σας