Καλά νέα για τον Βασίλη Κρέσσο Reviewed by Momizat on . «Η οικογένεια του Βασίλη Κρέσσου θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα μέσα από την καρδιά της όλο το κόσμο που της συμπαραστάθηκε οικονομικά προσφέροντας ο καθένας «Η οικογένεια του Βασίλη Κρέσσου θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα μέσα από την καρδιά της όλο το κόσμο που της συμπαραστάθηκε οικονομικά προσφέροντας ο καθένας Rating: 0

Καλά νέα για τον Βασίλη Κρέσσο

Καλά νέα για τον Βασίλη Κρέσσο

«Η οικογένεια του Βασίλη Κρέσσου θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα μέσα από την καρδιά της όλο το κόσμο που της συμπαραστάθηκε οικονομικά προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του και συμβάλλοντας ουσιαστικά ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο “ΥΓΕΙΑ” των Αθηνών.
Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το νευροχειρουργό του νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” κ. Αλέξανδρο Ανδρέου, την ομάδα του καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό , οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα καθόλη τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και συνεχίζουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.
Τέλος κοινοποιούμε δημόσια την απόφαση των ιθυνόντων του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου “ΥΓΕΙΑ” να καλυφθεί με δικές τους δαπάνες το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στα νοσήλεια και στη φαρμακευτική αγωγή του Βασίλη.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σ’αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του Βασίλη.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή