Καλά νέα για τον νεαρό που έπεσε από αποκριάτικο άρμα στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on . Καλά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του νεαρού που έπεσε από άρμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο τυρναβίτικο καρναβάλι, αφού σύμφωνα με την ενημέρωσ Καλά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του νεαρού που έπεσε από άρμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο τυρναβίτικο καρναβάλι, αφού σύμφωνα με την ενημέρωσ Rating: 0

Καλά νέα για τον νεαρό που έπεσε από αποκριάτικο άρμα στον Τύρναβο

Καλά νέα για τον νεαρό που έπεσε από αποκριάτικο άρμα στον Τύρναβο

Καλά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του νεαρού που έπεσε από άρμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο τυρναβίτικο καρναβάλι, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του δήμου, ο νεαρός έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο νεαρός που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τουΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας έχοντας χάσει τις αισθήσεις του εξαιτίας της πτώσης από το άρμα, έχει κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που όμως δεν είναι απειλητικές για τη ζωή του και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Πάντως το γεγονός από μόνο του γεννά ερωτήματα για την ποιότητα κατασκευής κάποιων αρμάτων και σίγουρα αυτά θα πρέπει να απαντηθούν από τους αρμόδιους.

Το ατύχημα
Πάγωσε το αίμα των χιλιάδων επισκεπτών του τυρναβίτικου καρναβαλιού όταν λίγο πριν το τέλος της παρέλασης των εκατοντάδων καρναβαλιστών, ένα παιδί που βρισκόταν ανεβασμένο σε ένα άρμα βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος έχοντας χ’ασει τις αισθήσεις του.

Αμέσως η παρέλαση σταμάτησε κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε σχετικά γρήγορα στο χώρο της παρέλασης. Εν τω μεταξύ με τη βοήθεια γιατρών που βρέθηκαν στην εκδήλωση του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο ασθενοφόρο ανέβηκε και γιατρός αναισθησιοολόγος που βοήθησε στη σωστή διακομιδή του ασθενούς. Αμέσως σταμάτησαν οι εκδηλώσεις.

(Πηγή onlarissa.om, paidis.com)

Αφήστε το σχόλιο σας