Καλή Ανάσταση και «σάλπισμα νίκης» από τον Γιάννη Σακελλαρίου – “Μαύρος” : “Χτίζουμε γέφυρες και γκρεμίζουμε τα τείχη” Reviewed by Momizat on . Με μια μεγάλη συγκέντρωση που σκοπό έχει να "βουλιάξει" την πλατεία της Φαρκαδόνας ξεκινάει τις προσεχείς ημέρες την "πορεία προς τον λαό" ο υποψήφιος δήμαρχος Με μια μεγάλη συγκέντρωση που σκοπό έχει να "βουλιάξει" την πλατεία της Φαρκαδόνας ξεκινάει τις προσεχείς ημέρες την "πορεία προς τον λαό" ο υποψήφιος δήμαρχος Rating: 0

Καλή Ανάσταση και «σάλπισμα νίκης» από τον Γιάννη Σακελλαρίου – “Μαύρος” : “Χτίζουμε γέφυρες και γκρεμίζουμε τα τείχη”

Καλή Ανάσταση και «σάλπισμα νίκης» από τον Γιάννη Σακελλαρίου – “Μαύρος” : “Χτίζουμε γέφυρες και γκρεμίζουμε τα τείχη”

Με μια μεγάλη συγκέντρωση που σκοπό έχει να “βουλιάξει” την πλατεία της Φαρκαδόνας ξεκινάει τις προσεχείς ημέρες την “πορεία προς τον λαό” ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου .

Ο “γιατρός” όπως τον αποκαλεί όλος ο κόσμος ήδη έχει – σύμφωνα με πληροφορίες – ολοκληρώσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και αυτό που απομένει είναι κάποιες τελευταίες “πινελιές” .

Ο Γιάννης Σακελλαρίου που είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, στη διάρκεια της ιατρικής του καριέρας έχει βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη , μοιράζει αμέτρητα αληθινά χαμόγελα και από όπου και αν περάσει μόνο με καλά λόγια μιλούν γι΄αυτόν.

Μιλώντας στην TrikkiPress ο Γιάννης Σακελλαρίου εύχεται σε όλο τον κόσμο ” Καλή Ανάσταση με υγεία , δύναμη και προκοπή” .

Στο πλευρό του ο περίφημος και πολυτάλαντος “Μαύρος” στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους πολίτες του δήμου Φαρκαδόνας και στους μετανάστες και καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό όλο τον κόσμο , δεξιούς , αριστερούς και σοσιαλιστές προκειμένου – όπως λέει – “να σαρώσει – στις 26 του Μάη ο υπερκομματικός συνδυασμός νίκης του Γιάννη Σακελλαρίου στις Δημοτικές εκλογές”.

Σχόλια (1)

 • Προλετάριος

  Το ριζικό μου ακόμα τι μου γράφει
  το μελετάνε τρεις μηχανορράφοι.
  Θα μας το πουν γραφιάδες και παπάδες
  με τούμπανα, παράτες και γιορτάδες.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή