Καλή αρχή για τους “Δαναούς”, με όραμα για καλό μπάσκετ Reviewed by Momizat on .   Την πρώτη προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαν την Πέμπτη (28-8-2014) το βράδυ οι Δαναοί Τρικάλων στο Κλειστό της Μπάρας. Σύσσωμος ο σύλλ   Την πρώτη προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαν την Πέμπτη (28-8-2014) το βράδυ οι Δαναοί Τρικάλων στο Κλειστό της Μπάρας. Σύσσωμος ο σύλλ Rating: 0

Καλή αρχή για τους “Δαναούς”, με όραμα για καλό μπάσκετ

Καλή αρχή για τους “Δαναούς”, με όραμα για καλό μπάσκετ

 

Την πρώτη προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαν την Πέμπτη (28-8-2014) το βράδυ οι Δαναοί Τρικάλων στο Κλειστό της Μπάρας. Σύσσωμος ο σύλλογος, παίκτες και διοίκηση έδωσαν το παρόν στην τέλεση του αγιασμού της ομάδος και του γηπέδου, καθώς και στην πρώτη επίσημη προπόνηση ανοικτή και για τους φίλους αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στην προπόνηση που ακολούθησε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κουρμέτζα, είχαν τη χαρά οι φίλοι της ομάδας να πάρουν μια πρώτη γεύση από το τί πρόκειται να δούμε φέτος από τους Δαναούς. Αν μή τι άλλο ο στόχος είναι το καλό και ποιοτικό μπάσκετ, το οποίο θα προσελκύσει νέους φίλους σε μια ομάδα που είναι αρκετά νεαρή στα μπασκετικά δρώμενα των Τρικάλων και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι ότι το ρόστερ χαρακτηρίζεται από παίκτες με υψηλά αθλητικά προσόντα, ύψος, δύναμη και πάθος, ενώ παράλληλα υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Η ομάδα πλέον μπαίνει στο στάδιο της προετοιμασίας με μονές και διπλές προπονήσεις, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων, αρχής γενομένης με το Κύπελλο Θεσσαλίας που ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου.
danaoi1 danaoi2 danaoi3 danaoi4 danaoi5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή