Καλαμπάκα – Βανδαλισμοί στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Άγιος Βησσαρίων Reviewed by Momizat on . Δεν πέρασαν δυο ημέρες από την γιορτή λήξης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Άγιος Βησσαρίων, τότε που ο π. Δημήτριος Φωτόπουλος και η Διευθύντρια του Σταθμού κ. Μαίρη Δεν πέρασαν δυο ημέρες από την γιορτή λήξης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Άγιος Βησσαρίων, τότε που ο π. Δημήτριος Φωτόπουλος και η Διευθύντρια του Σταθμού κ. Μαίρη Rating: 0

Καλαμπάκα – Βανδαλισμοί στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Άγιος Βησσαρίων

AGIOS_BHSSARION_BANDALIS_3

Δεν πέρασαν δυο ημέρες από την γιορτή λήξης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Άγιος Βησσαρίων, τότε που ο π. Δημήτριος Φωτόπουλος και η Διευθύντρια του Σταθμού κ. Μαίρη Αλεξίου δημόσια κατήγγειλαν τις καταστροφές που γίνονται στο προαύλιο και το κτίριο του Σταθμού από παρείσακτους, και οι βάνδαλοι χτύπησαν και πάλι.
Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτούς που μπαίνουν σ’ ένα χώρο και καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους;
Αυτή τη φορά την «πλήρωσαν» τα δέντρα που υπήρχαν στην αυλή του Σταθμού. Άγνωστοι τις βραδινές ώρες μπήκαν στο προαύλιο του Βρεφονηπιακού σταθμού και έσπασαν τρία δέντρα που βρίσκονταν εκεί. Όπως καταγγέλλει η διευθύντρια του σταθμού παλιότερα άγνωστοι είχαν καταστρέψει τις τέντες, μια μπασκέτα αλλά και παιχνίδια που βρίσκονταν στην αυλή.
Για τις χθεσινές καταστροφές ενημερώνονται από τη διεύθυνση του σταθμού οι υπεύθυνοι και αναμένουμε τις επόμενες ενέργειες.

AGIOS_BHSSARION_BANDALISMOIAGIOS_BHSSARION_BANDALIS_2AGIOS_BHSSARION_BANDALIS_3AGIOS_BHSSARION_BANDALIS_4AGIOS_BHSSARION_BANDALIS_5AGIOS_BHSSARION_BANDALIS_6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή