"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Καλαμπάκα: Βιαιοπραγία κατά μέλους Επιτροπής που αντιδρά στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Καλαμπάκα, με εμπλεκόμενο πρόσωπο γυναίκα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε ενάντια στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Οσίων Μετεωριτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος της Επιτροπής, δέχθηκε απρόκλητη φραστική αλλά και σωματική επίθεση από άνδρα ο οποίος την ενόχλησε επισκεπτόμενος μεσημβρινές ώρες το σπίτι της. Το περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα ως “ξυλοδαρμός” στο βιβλίο συμβάντων του Κέντρου Υγείας της περιοχής, όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το πρωτοφανές συμβάν βιαιοπραγίας έχει θορυβήσει τους κατοίκους της Καλαμπάκας, ενώ μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κάνουν λόγο για “εκφοβισμό από έχοντες συμφέροντα για την τοποθέτηση της κεραίας”.

Η Επιτροπή, έχοντας και την στήριξη του Δήμου, έχει μάλιστα συγκεντρώσει 2.500 υπογραφές κατά της εγκατάστασης της κεραίας, επικαλούμενη την ύπαρξη Παιδικού σταθμού, Δημοτικού σχολείου και Λυκείου καθώς και του Εργατικού Κέντρου σε κοντινή απόσταση. Να σημειωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, αλλά προς ώρας δεν έχει υποβληθεί σχετική μήνυση από την παθούσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης