Καλαμπάκα: Ξανά η παλιά ροή οχημάτων στην οδό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου στα ΜΜΕ σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα του πεζοδρόμου. Σύμφωνα με έγγραφο της Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου στα ΜΜΕ σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα του πεζοδρόμου. Σύμφωνα με έγγραφο της Rating: 0

Καλαμπάκα: Ξανά η παλιά ροή οχημάτων στην οδό Τρικάλων

Καλαμπάκα: Ξανά η παλιά ροή οχημάτων στην οδό Τρικάλων

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου στα ΜΜΕ σχετικά με την εξέλιξη στο θέμα του πεζοδρόμου.

Σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης ,κας Γερακούδη, που εστάλη στον Δήμο Καλαμπάκας, η οδός Τρικάλων θα πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με το προηγούμενο καθεστώς κυκλοφορίας.
Ο κος Σακελλαρίου ανακοίνωσε ότι η οδός Τρικάλων θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάστασή της, άνοιγμα του πεζοδρόμου και λειτουργία ως διπλής κατεύθυνσης. Σχετικά με τις υπόλοιπες οδούς τις Καλαμπάκας θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν τον τελευταίο καιρό και δεν θα γίνει κάποια αλλαγή.

Το “άνοιγμα” του πεζοδρόμου θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
(Πηγή kalabakacity.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή