Καλαμπάκα – Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by Momizat on .   Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (11) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (600) γραμμάρια κάνναβης και (90) ναρκωτικά δισκία Συνελήφθησαν χθες (01-09-2015   Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (11) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (600) γραμμάρια κάνναβης και (90) ναρκωτικά δισκία Συνελήφθησαν χθες (01-09-2015 Rating: 0

Καλαμπάκα – Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

xasis kalampaka

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (11) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (600) γραμμάρια κάνναβης και (90) ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν χθες (01-09-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δασώδους περιοχής της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας.

 

Άμεσα οι αστυνομικοί έθεσαν την περιοχή σε συνεχή επιτήρηση και χθες το μεσημέρι κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο συλληφθέντες να καλλιεργούν από κοινού τη συγκεκριμένη φυτεία.

 

Από το χώρο της φυτείας εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,4) μέτρα. Επιπλέον, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε ένα ακόμη δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούταν σε αγροτεμάχιο του 56χρονου συλληφθέντα.

 

Από την κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε ποιμνιοστάσιο του 56χρονου, βρέθηκαν επιπρόσθετα και κατασχέθηκαν:

 

  • (602) γραμμάρια κάνναβης,
  • (90) ναρκωτικά δισκία,

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή