Καλαμπακιώτης και Λαρισαίος, έφτιαξαν εφαρμογή επεξεργασίας εικονας για Windows 8 Reviewed by Momizat on . Εφαρμογή για Windows 8 δημιούργησαν δυο φοιτητές και μάλιστα ο ένας εκ των δυο είναι Καλαμπακιώτης. Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπαζίμα και τον Λαρισαίο συμφοιτητή Εφαρμογή για Windows 8 δημιούργησαν δυο φοιτητές και μάλιστα ο ένας εκ των δυο είναι Καλαμπακιώτης. Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπαζίμα και τον Λαρισαίο συμφοιτητή Rating: 0

Καλαμπακιώτης και Λαρισαίος, έφτιαξαν εφαρμογή επεξεργασίας εικονας για Windows 8

Καλαμπακιώτης και Λαρισαίος, έφτιαξαν εφαρμογή επεξεργασίας εικονας για Windows 8

Εφαρμογή για Windows 8 δημιούργησαν δυο φοιτητές και μάλιστα ο ένας εκ των δυο είναι Καλαμπακιώτης.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπαζίμα και τον Λαρισαίο συμφοιτητή του Ιωάννη Μητσό, οι οποίοι δημιούργησαν μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας για windows 8 και είναι διαθέσιμη για δωρεάν “κατέβασμα” από εδώ.

Η εφαρμογή “imageneering” όπως λέγεται μπορεί να κατέβει δωρεάν απο τους χρήστες των Windoww 8 στο Store ή στο link παραπάνω.

Η παραπάνω κίνηση έχει τα Μετέωρα ως promotion logos, δειγματίζοντας δηλαδή μια εικόνα απο τα Μετέωρα σαν παράδειγμα για το πως μπορεί να επεξεργαστεί.

Συγχαρητήρια στα δυο παιδιά, τον Σωτήρη Μπαζίμα και τον Ιωάννη Μητσό και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον χώρο της τεχνολογίας…

Η εφαρμογή “imageneering” σας περιμένει!!!!
kalabakacity.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή