Καλλιεργούσε στο σπίτι δενδρύλλια κάνναβης – Eφοδος της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή σκύλου Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτ Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτ Rating: 0

Καλλιεργούσε στο σπίτι δενδρύλλια κάνναβης – Eφοδος της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή σκύλου

Καλλιεργούσε στο σπίτι δενδρύλλια κάνναβης – Eφοδος της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή σκύλου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν στην αυλή 2 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,7 και 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους 17 γραμμαρίων.

Επίσης συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Τρικκαίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 2,1 γραμμαρίων. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή