Καλλιτεχνική έκθεση «λογοτεχνήματα» Reviewed by Momizat on . Μια μοναδική έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων επίπονης και επίμονης προσπάθειας παρουσιάζεται στον Πολυχωρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος Ματσόπουλο». Δημιουρ Μια μοναδική έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων επίπονης και επίμονης προσπάθειας παρουσιάζεται στον Πολυχωρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος Ματσόπουλο». Δημιουρ Rating: 0

Καλλιτεχνική έκθεση «λογοτεχνήματα»

Καλλιτεχνική έκθεση «λογοτεχνήματα»

Μια μοναδική έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων επίπονης και επίμονης προσπάθειας παρουσιάζεται στον Πολυχωρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος Ματσόπουλο». Δημιουργός ο κ. Γεωργιος Μπούκας, που με περισσή φροντίδα και μεράκι  δημιούργησε μινιατούρες από ένα ευρύ φάσμα της δραστηριότητας του ανθρώπου.

Αγιογραφίες, αυτοκίνητα –αντίκες, γραφομηχανές, κινηματογραφικές μηχανές, τηλέφωνα, ραπτομηχανές, αργαλειούς,  άμαξες με άλογα, αλλά και σημαντικά κτίρια της πόλης μας και φυσικά χειροποίητες βιβλιοδετήσεις είναι μερικά από τα εκθέματα της πολύ όμορφης, ιδιαίτερης και σπάνιας έκθεσης.

Ο κ. Μπουκας αναφέρει σχετικά: «Γεννήθηκα στα Τρίκαλα, την αγαπημένη μου πόλη και ξεκίνησα να εργάζομαι σαν βιβλιοδέτης αυτοδίδακτος. Εκανα την πρώτη μου έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων το 2000 από όπου αποκόμισα αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια κυρίως από ανθρώπους των γραμμάτων. Το 2004 έκανα την δεύτερη έκθεση πάλι στο Πνευματικό Πέντρο με την επένδυση ιερών εικόνων, δυστυχώς χωρίς ανταπόκριση από το ευρύτερο κοινό των Τρικάλων. Φέτος το 2014 ξεκινώ την Τρίτη κατά σειρά έκθεσή μου με τίτλο «Εργοτέχνημα» και καλώ όλη την Τρικαλινή κοινωνία να την επισκεφτεί και να την θαυμάσει (ταπεινή μου γνώμη αυτή) και την ευχαριστηθεί».

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 10-100 και 6-900 και θα διαρκέσει μέχρι 17/5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας