"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Καλοκαιρινές ονειρώξεις Δεξιών για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εν μέσω καύσωνα εκτός των βασικών ενστίκτων είναι να κοινοποιείς τα εσώψυχα σου και να τα μοιράζεσαι με άλλους ομοϊδεάτες.

Κολλημένοι στο παρελθόν σε ένα αθεράπευτο ρομαντισμό , στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν δημόσια την επιθυμία τους να ηγηθούν του μεγαλύτερου νοσηλευτικού ιδρύματος του Νομού.  

Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιστορία , όπου μαζεύονται όλοι οι βολεμένοι του παρελθόντος και αναζητούν τρόπους να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μας προκαλεί εντύπωση.

Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν την χώρα, έφυγαν ή ετοιμάζονται να φύγουν.

Αυτοί που την διέλυσαν, παραμένουν και θέλουν να φάνε ό,τι απέμεινε.

Καλή όρεξη




5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς θα βάλουμε για μιά ακόμη φορά τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
    Και σαν λύκοι που εξακολουθούν να είναι θα πρέπει να κάνουμε καταμέτρηση των προβάτων πρώτα για να ξέρουμε τι θα απομείνει.

  2. Αυτή η συνταγή δε αλλάζει γιατί είναι δοκιμασμένη και η πιο επιτυχημένη, εδώ και πολλά χρόνια. Οι σεφ πολλοί και διάφοροι αλλά κανείς ποτέ δε τόλμησε να αλλάξει τα υλικά της παραδοσιακής πίττας. Ιδιαίτερα, αυτή τη φορά που διατυμπανίζεται η συνέχεια του “θεάρεστου έργου” Συμβουλή για τον επόμενο, να μη ξεχάσει το μαστίγιο γιατί ο προηγούμενος έμεινε μόνο στο κρέμασμα. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

  3. Κώστας Πατέρας στο Ραδιόφωνο σήμερα.

    “Εμένα όταν με κάλεσε ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε να βοηθήσω τη ΝΔ, εγώ του ζήτησα για μετά τις εκλογές δυο συγκεκριμένα πράγματα, δυο συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι τη μια από τις δυο θα μου τις δώσει. Η μια είναι η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, και η δεύτερη είναι εξίσου σημαντική, ίσως και ανώτερη. Ελπίζω πως γρήγορα θα μάθω αν αξιοποιούμαι και πού.”

    Ο Πρωθυπουργός σε ολόκληρα τα Τρίκαλα δεν έχει ένα έμπιστο άτομο να τον πληροφορήσει ….

  4. Ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων, στις 09 ΙΟΥΝ 2019,για το όργιο ρουσφετολογίας του Σύριζα έγραφε μεταξύ άλλων πολλών :

    Η πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής, κόρες, ανιψιές, φίλες και παρατρεχάμενοι των Συριζαίων στριμώχνονται στην είσοδο της Βουλής, για μετάταξη. 33 περιπτώσεις είχαν ολοκληρωθεί, 31 πάγωσαν και 12 εκκρεμούσαν.
    Τώρα πριν κλείσει μήνας από τότε που τα έγραψε και εβδομάδα από τις εκλογές όχι μόνο¨ στριμώχνεται στην είσοδο της βουλής για διορισμό¨ στη θέση του Προέδρου του ΠΓΝ Τρικάλων,αλλά εμμέσως πλην σαφώς απαιτεί τον διορισμό σαν αντάλλαγμα της υποστήριξης του στην Ν,Δ
    Αν μετά τον διορισμό του γράψουν οι εφημερίδες ότι πρόκειται για εκβιασμό ή εξόφληση γραμματίων ή ποια θα είναι η απάντηση
    Συμμαζέψτε τον πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης