Καλοκαιρινή Εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών «Αερόστατο» και «Ουράνιο Τόξο» Reviewed by Momizat on . Οι Παιδικοί Σταθμοί «Αερόστατο» στο Βαλτινό και «Ουράνιο Τόξο» στο Πρίνος Τρικάλων, του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Οι Παιδικοί Σταθμοί «Αερόστατο» στο Βαλτινό και «Ουράνιο Τόξο» στο Πρίνος Τρικάλων, του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Rating: 0

Καλοκαιρινή Εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών «Αερόστατο» και «Ουράνιο Τόξο»

GIORTI A

Οι Παιδικοί Σταθμοί «Αερόστατο» στο Βαλτινό και «Ουράνιο Τόξο» στο Πρίνος Τρικάλων, του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων πραγματοποίησαν την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 την καλοκαιρινή τους εκδήλωση.
Η όμορφη Νεράιδα που επισκέφτηκε το χώρο μας , διασκέδασε, χόρεψε, έπαιξε και είπε παραμύθια με τα παιδιά. Χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους .
GIORTI B
Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν οι γονείς των παιδιών, τους οποίους ευχαριστούμε για τα πλούσια εδέσματα που μας προσέφεραν καθώς και τον κύριο Στέλιο Γιώτα που διατηρεί super market στο Πρίνος για τα υπέροχα γλυκίσματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Νεράιδα μας Κα Βάγια Γουλοπούλου που απολαύσαμε ένα πλούσιο δίωρο πρόγραμμα .
Το προσωπικό και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών «Ουράνιο Τόξο» και «Αερόστατο» εύχονται σε όλους.

Καλό Καλοκαίρι…………

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή