Καλό βόλι Αχιλλέα Reviewed by Momizat on . Ανθρωπος χαμηλών τόνων ο Αχιλλέας Μανούρας διακρίθηκε για το ήθος , την ευπρέπεια  και τον πολιτικό του λόγο την εποχή που ήταν γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του Π Ανθρωπος χαμηλών τόνων ο Αχιλλέας Μανούρας διακρίθηκε για το ήθος , την ευπρέπεια  και τον πολιτικό του λόγο την εποχή που ήταν γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του Π Rating: 0

Καλό βόλι Αχιλλέα

Καλό βόλι Αχιλλέα

Ανθρωπος χαμηλών τόνων ο Αχιλλέας Μανούρας διακρίθηκε για το ήθος , την ευπρέπεια  και τον πολιτικό του λόγο την εποχή που ήταν γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του Πασοκ . 

η εικόνα προφίλ του Αχιλλέας Μανούρας

Επειδή στην εποχή μας, το πολιτικό ήθος και η πολιτική ηθική σταδιακά εξαφανίζονται , δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Αχιλλέα , ο οποίος δείχνει να καταστάλαξε για τον πολιτικό χώρο που θέλει να υπηρετήσει. ” Ωρα Αποφάσεων” του Γιάννη Ραγκούση , Άννας Διαμαντοπούλου , Γιώργου Φλωρίδη . Πολιτικές παρακαταθήκες με διαχρονική εμβέλεια και αξία άφησε στο Πασοκ ο Αχιλλέας Μανούρας και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι και στον νέο πολιτικό του χώρο θα εκφράσει πάλι την πολιτική γενναιότητα, την ηθική ακεραιότητα και την έντιμη συμπεριφορά του . Καλό βόλι !!

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή