Καλό πριόνισμα…καλικατζαράκια! Reviewed by Momizat on . Σιγά σιγά οι γιορτές θα τελειώσουν και οι ευχές που δώσαμε αφειδώς θα αποδειχθούν ανίσχυρες να αντιμετωπίσουν την φορολαιλαιπα και την μνημονιακή μας κατάντια. Σιγά σιγά οι γιορτές θα τελειώσουν και οι ευχές που δώσαμε αφειδώς θα αποδειχθούν ανίσχυρες να αντιμετωπίσουν την φορολαιλαιπα και την μνημονιακή μας κατάντια. Rating: 0

Καλό πριόνισμα…καλικατζαράκια!

Καλό πριόνισμα…καλικατζαράκια!

Σιγά σιγά οι γιορτές θα τελειώσουν και οι ευχές που δώσαμε αφειδώς θα αποδειχθούν ανίσχυρες να αντιμετωπίσουν την φορολαιλαιπα και την μνημονιακή μας κατάντια.

Ο Γενάρης δεν θα έχει ματωμένα Μερίσματα αλλά ηλεκτρονικά πλειστηριασμένα διαμερίσματα.

Πάλι θα τρέξουν οι πεινασμένοι για ένα επίδομα φτώχειας να κάνουν τις αιτήσεις για το νέο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ και θα κυλήσει κι άλλο νερό στο μνημονιακό αυλάκι.

Σε τί να ελπίζει αυτός ο κόσμος;

Έχει παραδοθεί αμαχητί;

Θα δώσει τέλος στους δεινάστες του;

Θα αλλάξει κάτι αν γίνει κάποιο λίφτινγκ ή ανασχηματισμός;

Ή μήπως αν γίνουν εκλογές;

Άντε και βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τί θα αλλάξει;

Μάλλον ενδυματολογικές θα είναι οι διαφορές στο Μαξίμου και στη Βουλή. Γιατί έξω οι κουρελοφόροι και οι νέο-ρακένδυτοι δεν εγκαταλείπουν το στυλίστα τους.

Του χρόνου τέτοια μέρα πάλι τα ίδια θα λέμε;

Θα ανανεώσουμε τις ελπίδες μας;

Μεγαλώσαμε πια. Δεν πιστεύουμε στους Αη Βασίληδες. Κι αν υπάρχουν είναι για τους λίγους, τους μόνιμα προνομιούχους του συστήματος.

Εμείς θα είμαστε πάντα με τους καλικαντζάρους. Θα προσπαθούμε να το πριονίσουμε το μνημονιακό τους δέντρο για να μας δει κι εμάς επιτέλους ο ήλιος ο ηλιάτορας.

Καλό πριόνισμα…καλικατζαράκια!

Δ.Μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή