Καλό ταξίδι Ηλία Reviewed by Momizat on . Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο Πίνδαρος» εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου, για τον πρόωρο θάνατ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο Πίνδαρος» εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου, για τον πρόωρο θάνατ Rating: 0

Καλό ταξίδι Ηλία

Καλό ταξίδι Ηλία

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο Πίνδαρος» εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του εκπαιδευτικού κόσμου, για τον πρόωρο θάνατο του συναδέλφου Ηλία Ζελενίτσα μόλις στα 32 του χρόνια.

Ο αγαπημένος συνάδελφος, φίλος και επί σειρά ετών μέλος της οικογένειας των εκπαιδευτικών στην περιοχή της Θήβας, υπηρέτησε ως δάσκαλος σε δημοτικά σχολεία Αλιάρτου, Θήβας και για αρκετά χρόνια στο αγαπημένο του Δημοτικό Σχολείο Θεσπιών με αφοσίωση, αγάπη και δημιουργικότητα. Επίσης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου μας, σε σημαντικές θέσεις ευθύνης ως Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και Ταμίας.

Ο πρόωρος θάνατός του έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και τους μαθητές της και τους γονείς τους.

Η ανάμνηση της ορμητικής του προσωπικότητας, η αγάπη του για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία του, η συνεχής ενασχόληση με τα κοινά και το χαμόγελο που τόσο απλόχερα χάριζε τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό και θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.

Στη σύζυγό και τα συγγενικά του πρόσωπα ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν το χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Καλό ταξίδι φίλε……..

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Χαλιαμάλιας Φώτης

Η Γραμματέας

Τσαρούχα Δήμητρα

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απροσδόκητο χαμό και την άδικη απώλεια του δασκάλου, του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, Ηλία Ζελενίτσα.

Καλό ταξίδι Ηλία

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π. Ντασιώτης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή