Καλό ταξίδι σύντροφε Reviewed by Momizat on . Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης το σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο, για πολλά χρόνια μέλος της Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης το σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο, για πολλά χρόνια μέλος της Rating: 0

Καλό ταξίδι σύντροφε

Καλό ταξίδι σύντροφε

Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης το σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο, για πολλά χρόνια μέλος της ΚΕ, όπως επίσης και για χρόνια βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 72 ετών.

Αποχαιρέτησαν ένα σύντροφο που σε όλη την οργανωμένη του ζωή, για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, διακρίθηκε για τη συνέπεια και ανιδιοτέλειά του στην υπεράσπιση των θέσεων, των σκοπών και των αξιών του ΚΚΕ.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Η τελετή αποχαιρετισμού έγινε στο Λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.Στην τελετή αποχαιρετισμού παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Παρευρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης, μαζικών φορέων.Το σύντροφο Αντώνη Σκυλλάκο αποχαιρέτησαν, εκ μέρους της οικογένειας του, οι γιοι του Ηλίας και Χρήστος αναφερόμενοι σε στιγμές από την αγωνιστική του διαδρομή.

Η τελετή έκλεισε με το τραγούδι «Τ’ ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου, ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε για αποτέφρωση.

Στη μνήμη του Αντώνη Σκυλλάκου, η ΚΕ του ΚΚΕ κατέθεσε ποσό για την ενίσχυση του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας αντί για στεφάνια. Χρήματα κατατέθηκαν στον ίδιο λογαριασμό και από μέλη και φίλους του ΚΚΕ.

Ιωάννα Κόκκαλη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή