"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Καλό ταξίδι coach…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος , η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης και τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του προπονητή μπάσκετ Χρήστου Γκότα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του προπονητή της ΑΕΤ και μέλους του τεχνικού τιμ του Αιόλου Γόμφοι , Χρήστου Γκότα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά  και τους οικείους του για την απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.
Καλό ταξίδι Χρήστο…

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα

Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Χρήστου Γκότα.Σε στιγμές ανείπωτης θλίψης σαν αυτή, τα πολλά λόγια περισσεύουν.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του… Καλό ταξίδι Χρήστο…* Στο σημερινό παιχνίδι των Ικάρων Τρικάλων με την Δόξα Λευκάδας θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Γκότα.

Το ΔΣ και όλη η οικογένεια του Ασκληπιού εκφράζουν την μεγάλη οδύνη τους για την απροσδόκητη απώλεια του Χρήστου.Ο αθλητισμός των Τρικάλων γίνεται σήμερα φτωχότερος.Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπουςΚαλό ταξίδι ΧρήστοΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ για τον θάνατο του Χρήστου Γκότα“Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Από το ΔΣ του ΣΟΑΤ εκφράζονται τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του για την απροσδόκητη απώλεια του Χρήστου Γκότα. Ο αθλητισμός των Τρικάλων γίνεται ακόμη φτωχότερος  καθώς ένας νέος, ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος του αθλητισμού έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρ. Γκότα για τον ξαφνικό θάνατο του. Η απώλειά του είναι ένα δυνατό πλήγμα τόσο για την οικογένειά του όσο και για το Θεσσαλικό μπάσκετ η οποία θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης της καλ/σης και ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Ένωσης . «Καλό ταξίδι» αγαπημένε μας Χρήστο. Θα μείνεις για πάντα στην σκέψη και στην καρδιά μας.

Νίκη Βόλου

«Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε για τον αδόκητο χαμό του βοηθού προπονητή της ομάδας του Αιόλου – Γόμφοι Τρικάλων, Χρήστου Γκότα σε ηλικία 49 ετών.

Σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλητές της Νίκης Βόλου εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και στην ομάδα του Αιόλου – Γόμφοι.

Καλό ταξίδι coach…»

Αγριά

«Η οικογένεια της Αγριάς B.C εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο και άδικο χαμό του μπασκετανθρωπου Χρήστου Γκότα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, φίλε Χρήστο καλό παράδεισο!»

Τιτάνες Παλαμά

«Ο ΓΣ Τιτάνες Παλαμά εκφράζει εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους και την οικογένειά του Χρήστου Γκότα που έφυγε αιφνίδια από κοντά μας.

Εκφράζουμε επίσης την στήριξη μας, στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων, όπου ο εκλιπών διατελούσε μέχρι πρότινος χρέη βοηθού προπονητή»

Αναγέννηση Καρδίτσας

«Πόσες φορές βρεθήκαμε αντίπαλοι από το 1998 Χρήστο
Πόσα μεγάλα ντέρμπι κάναμε ακόμη και για την πρώτη θέση Χρήστο

Πόσες φορές συνεργαστηκαμε σε μεταγραφές και μας βοηθησες Χρήστο

#Χρήστο_Γκοτα το Θεσσαλικό Μπάσκετ θρηνεί για το χαμό σου… Μια ζωή μέσα στο Άθλημα ήσουν φίλε μας και εμείς θρηνούμε για το χαμό ενός φίλου»

ΑΣ Καρδίτσας

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Τρικαλινού προπονητή Χρήστου Γκότα. Ο εκλιπών, γνήσιος άνθρωπος του Θεσσαλικού μπάσκετ, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης