Καλύτερος δρόμος από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα Reviewed by Momizat on .   Στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Καλαμπάκας, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότε   Στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Καλαμπάκας, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότε Rating: 0

Καλύτερος δρόμος από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα

Καλύτερος δρόμος από Κεφαλόβρυσο προς Περιστέρα

 

Στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Καλαμπάκας, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ειδικότερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο, προϋπολογισμού 200.000,00 € (με ΦΠΑ) και μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, με περιορισμένη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, ολοκληρώνουμε έργα ασφάλειας για τις ανθρώπινες κοινότητες. Με τη σύμβαση αυτή βελτιώνουμε τμήματα του οδικού δικτύου, όπου το οδόστρωμα έχει φθαρεί λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου και των καιρικών συνθηκών. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, και οδοστρωσίας και ασφαλτικών στην οδό «Κεφαλόβρυσο – Περιστέρα» και συγκεκριμένα στο τμήμα μήκους  1100 μ. μεταξύ των ασφαλτοστρωμένων τμημάτων. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα ΚΑΠ Π.Ε. Τρικάλων 2014 (Α.Μ. 11756). Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ακόμη οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος Μιχαλάκης και Γιώργος Τσίγκας, και η περιφερειακή σύμβουλος κα Ελένη Αργυροπούλου.

 

(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή