Καμία τεχνοφοβία για την τρίτη ηλικία Reviewed by Momizat on . Ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση και τρίτη ηλικία» διοργανώθηκε σήμερα το πρώι στο Δημαρχίο Τρικάλων. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλία Ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση και τρίτη ηλικία» διοργανώθηκε σήμερα το πρώι στο Δημαρχίο Τρικάλων. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλία Rating: 0

Καμία τεχνοφοβία για την τρίτη ηλικία

Καμία τεχνοφοβία για την τρίτη ηλικία

Ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση και τρίτη ηλικία» διοργανώθηκε σήμερα το πρώι στο Δημαρχίο Τρικάλων. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Δήμου Τρικκαίων e-trikala ΑΕ.

Κατά την διάρκειά της έγιναν παρουσιάσεις των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων VINTAGE ” Αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών για ηλικιωμένα άτομα στην Ευρώπη” και ElderSpaces «Διαχείριση των Κοινωνικών Σχέσεων Ηλικιωμένων Ανθρώπων για καλύτερη Επικοινωνία, Δραστηριοποίηση και Αλληλεπίδραση» από τις ομάδες έργων των δύο οργανισμών (ΑΚΕΘ και e-trikala) καθώς και ομιλίες που αφορούσαν στις δραστηριότητες και στα προγράμματα που υπάρχουν στην περιοχή μας με αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες και την τρίτη ηλικία από τους:

– κ. Νικόλαο Κατσίκα. Διευθυντή 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Τρικάλων
– κ. Λεωνίδα Μποντίλα. Υπεύθυνο Πληροφορικής και νέων Τεχνολογιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων
– Εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ και του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Επίσης, υπήρχεειδικός χώρος όπου γινόταν επιτόπου επίδειξη του λογισμικού VINTAGE καθώς και της εφαρμογής ElderSpaces.
(οι φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή