Καμαρώνει το Προάστιο Καρδίτσας για τον Στέφανο Τσιτσιπά Reviewed by Momizat on . Φωτό . ο πατέρας και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά , Απόστολος και Τζούλια. Ο Στέφανος κατάγεται από το Προάστιο της Καρδίτσας από Έλληνα πατέρα, τον Απόστολο, Φωτό . ο πατέρας και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά , Απόστολος και Τζούλια. Ο Στέφανος κατάγεται από το Προάστιο της Καρδίτσας από Έλληνα πατέρα, τον Απόστολο, Rating: 0

Καμαρώνει το Προάστιο Καρδίτσας για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Καμαρώνει το Προάστιο Καρδίτσας για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Φωτό . ο πατέρας και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά , Απόστολος και Τζούλια.

Καμαρώνει το Προάστιο Καρδίτσας για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος κατάγεται από το Προάστιο της Καρδίτσας από Έλληνα πατέρα, τον Απόστολο, και από Ρωσίδα μητέρα την Τζούλια Σαλνίκοβα – κόρη του Σεργκέι Σαλνίκοφ χρυσού Ολυμπιονίκη.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη σήμερα πέτυχαν τεράστια νίκη κόντρα στους Φέντερερ/Μπέντσιτς στο Hopman Cup! Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 4-3(4), 2-4, 4-3(3) και έτσι η Ελλάδα κέρδισε με 2-1 την αναμέτρηση με την Ελβετία, καθώς το «σκορ» ήταν 1-1 μετά την ήττα του Τσιτσιπά από τον Φέντερερ και τη νίκη της Σάκκαρη επί της Μπέντσιτς. Η Ελλάδα, λοιπόν, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πάνω από Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ η Ελβετία, ως πρώτη του γκρουπ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Hopman Cup.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή