Καμμένος: «Στημένο παιχνίδι τραπεζιτών και κυβέρνησης» Reviewed by Momizat on . "Στημένο παιγνίδι" των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξ "Στημένο παιγνίδι" των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξ Rating: 0

Καμμένος: «Στημένο παιχνίδι τραπεζιτών και κυβέρνησης»

Kamenos
“Στημένο παιγνίδι” των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Κοζάνη.

Μίλησε για ένα θρίλερ “στο δρόμο με τις λεύκες”, που, όπως είπε, “παίζει η κυβέρνηση για να εκφοβίσει τις Ελληνίδες και τους Ελληνες” και με αφορμή τη βοήθεια που ζήτησαν οι ελληνικές Τράπεζες απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας: “Κύριε Σαμαρά πριν τέσσερις μήνες έγιναν τα ευρωπαϊκά στρες τεστ των Τραπεζών και οι τέσσερις συστημικές Τράπεζες στην Ελλάδα, που σήμερα ζητούν βοήθεια, ήταν υπερυγιείς. Τι έγινε μέσα σε τέσσερις μήνες; Ποιος λέει ψέματα και πότε λέει ψέματα; Τότε λέγατε ψέματα ή τώρα λέτε ψέματα; Στις 27 Δεκεμβρίου 2014 είχα προειδοποιήσει τους τραπεζίτες να μην κάνουν παιγνίδια με την κυβέρνηση και εννοούσα ακριβώς αυτό που έκαναν χθες. Το στημένο παιγνίδι για να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες”.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόϊμπλε. Τον κατηγόρησε ότι βγαίνει “ως υπέρτατος διοικητής της Ελλάδας, ως Φύρερ, και λέει ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα βγει στις εκλογές η πολιτική είναι μία. Ποιος είσθε κ. Σόϊμπλε που θα διατάξετε την πατρίδα μας;”

Τόνισε πως “είναι η ίδια η κυβέρνηση και είναι η ίδια η συμμορία του κολλεγίου, που τον Μάιο του 2012 απείλησαν τον ελληνικό λαό ότι δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστούν οι ίδιοι”.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έστρεψε τα πυρά του κατά του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού περί μείωσης της φορολογίας απάντησε πως ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015, ο οποίος δεν περιλαμβάνει μείωση του ΕΝΦΙΑ, ούτε της φορολογίας εισοδήματος. Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος είπε ότι προβλέπει βαριά φορολογία και δύο Μνημόνια με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, αντιστοίχως.

Κάλεσε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν, να ακούσουν τους ΑΝΕΛ, διότι τους λένε αλήθειες που έχουν αποδειχθεί στην πράξη και όχι σαν αυτές στα προεκλογικά βίντεο του πρωθυπουργού.

Είπε ότι “οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι όχι για να παραδώσουμε την Ελλάδα, αλλά για να την προστατέψουμε” και ζήτησε να προστατευθούν τώρα η πρώτη κατοικία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από πλειστηριασμούς και να σταματήσει η εξαθλίωση της χώρας.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση για “ξεπούλημα” της ΔΕΗ.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή