Καμπανάκι για τον επόμενο γύρο στο Νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με έντονα τα σημάδια της υπανάπτυξης και της ανεργίας στο νομό Τρικάλων, απαιτείται άμεσα πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός συντονιστικού οργάνου, που θα ιεραρ Με έντονα τα σημάδια της υπανάπτυξης και της ανεργίας στο νομό Τρικάλων, απαιτείται άμεσα πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός συντονιστικού οργάνου, που θα ιεραρ Rating: 0

Καμπανάκι για τον επόμενο γύρο στο Νομό Τρικάλων

Καμπανάκι για τον επόμενο γύρο στο Νομό Τρικάλων

Με έντονα τα σημάδια της υπανάπτυξης και της ανεργίας στο νομό Τρικάλων, απαιτείται άμεσα πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός συντονιστικού οργάνου, που θα ιεραρχήσει και θα διαμορφώσει το διεκδικητικό πλαίσιο αναπτυξιακών υποδομών και δράσεων.
Ο Υφυπουργός, οι τέσσερις βουλευτές, οι τέσσερις Δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης, θα καταγράψουν με ρεαλιστική προσέγγιση και θα υποβάλουν στη κυβέρνηση, τα έργα που χρειάζεται ο τόπος και είναι εφικτό να υλοποιηθούν.
Προκειμένου τα Τρίκαλα να εξέλθουν από το τέλμα, που τα καταδίκασε η αμέλεια και ανικανότητα των τοπικών αρχόντων ( η φωτογραφία είναι από τη παλιότερη ατυχή και καθυστερημένη διεκδίκηση των σχολών).

Κώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή