“Καμπανάκι” για το πανηγύρι της Μεσοχώρας Reviewed by Momizat on . Επιστολή αγωνίας για το πανηγύρι του Δεκαπεντούγουστου στη Μεσοχώρα, απέστειλε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πύλης, ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Κ. Χονδρός. Στην ε Επιστολή αγωνίας για το πανηγύρι του Δεκαπεντούγουστου στη Μεσοχώρα, απέστειλε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πύλης, ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Κ. Χονδρός. Στην ε Rating: 0

“Καμπανάκι” για το πανηγύρι της Μεσοχώρας

“Καμπανάκι” για το πανηγύρι της Μεσοχώρας

Επιστολή αγωνίας για το πανηγύρι του Δεκαπεντούγουστου στη Μεσοχώρα, απέστειλε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πύλης, ο πρόεδρος του χωριού, Γιώργος Κ. Χονδρός. Στην επιστολή αναφέρει ότι ζητά από τώρα χρήματα για την ορχήστρα, αλλιώς δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή η ιστορική γιορτή. Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς

Δήμο Πύλης, Αρμόδιο Αντιδήμαρχο ,

Κοινοποίηση Δήμαρχο Πύλης.

ΕΠΕΙΓΟΝ

Όπως σας είναι γνωστό η Κοινότητα Μεσοχώρας διοργανώνει κάθε χρόνο τριήμερο πανηγύρι το 15αύγουστο, είναι μάλιστα από τα σημαντικότερα της ορεινής περιοχής και περιλαμβάνει το μοναδικό για τα χωριά μας έθιμο “το πιπέρι”.

Σας επισημαίνουμε από τώρα ότι η Κοινότητα δεν διαθέτει δικούς της πόρους για την δαπάνη της ορχήστρας και με το παρόν απαιτούμαστε, ο Δήμος Πύλης να αναλάβει αυτή την δαπάνη. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούμε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε μετά από αμέτρητες δεκαετίες τις γιορτές,με απρόβλεπτες συνέπειες φυσικά.

Περιμένουμε άμεση ενημέρωση

Με ιδιαίτερη τιμή

Γιώργος Κ. Χονδρός

Πρόεδρος Τ. Κοινότητας Μεσοχώρας

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή