Κανέναν δεν υποδεικνύει για τον β΄ γύρο το “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Δεν δίνει «γραμμή», αλλά θεωρεί ότι η κρίση των ψηφοφόρων του οδηγεί αβίαστα στο «ούτε Λάππας – ούτε Παπαστεργίου». Επειδή και οι δύο είναι εκφραστές «των πολιτ Δεν δίνει «γραμμή», αλλά θεωρεί ότι η κρίση των ψηφοφόρων του οδηγεί αβίαστα στο «ούτε Λάππας – ούτε Παπαστεργίου». Επειδή και οι δύο είναι εκφραστές «των πολιτ Rating: 0

Κανέναν δεν υποδεικνύει για τον β΄ γύρο το “Φυσάει Κόντρα”

Κανέναν δεν υποδεικνύει για τον β΄ γύρο το “Φυσάει Κόντρα”

Δεν δίνει «γραμμή», αλλά θεωρεί ότι η κρίση των ψηφοφόρων του οδηγεί αβίαστα στο «ούτε Λάππας – ούτε Παπαστεργίου». Επειδή και οι δύο είναι εκφραστές «των πολιτικών της Τρόικα, των Μνημονίων, της συγκυβέρνησης και του διαπλεκόμενου τοπικού συστήματος εξουσίας».

Επίσης, η παράταξη ευχαριστεί τους ψηφοφόρους, αλλά για κάποιον λόγο θεωρεί ότι επετεύχθη η είσοδος στον δεύτερο γύρο. Το ερώτημα είναι: Είχε τις δυνάμεις να εισέλθει στον δεύτερο γύρο; Υπήρχαν οι προοπτικές; Αυτό, φυσικά, είναι θέμα που θα απασχολήσει την ολομέλεια, την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:

 

Ούτε Λάππας – Ούτε Παπαστεργίου

–  Το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” χαιρετίζει τους 4.070 πολίτες που το ψήφισαν και τριπλασίασαν το εκλογικό του ποσοστό.

–  Ο στόχος που τέθηκε για είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δεν επετεύχθη. Ωστόσο, συνυπολογίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθη η εκλογική μάχη, το εκλογικό του αποτέλεσμα κρίνεται οριακά ικανοποιητικό.

–  Διαπιστώνει ότι η βασική γραμμή που προέβαλε, αυτή που αφορά στην αντίθεση Μνημόνιο και Λιτότητα – Αντιμνημόνιο και Ανατροπή ήταν ακριβώς αυτή που αντιστοιχεί σε έναν συνδυασμό της Αριστεράς, ιδιαίτερα στις συνθήκες του κοινωνικού ορυμαγδού και της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε.

– Το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” δεν θεωρεί όσους και όσες το υποστηρίζουν και το ψήφισαν ανθρώπους χωρίς πολιτικά κριτήρια και ικανότητα κρίσης, που περιμένουν “γραμμή” για τη στάση τους στο 2ο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, σε κανένα βαθμό δεν μας αντιστοιχεί η όποια ουδετερότητα ή υπεκφυγή.

Ο συνδυασμός του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” – όπως και προεκλογικά είχε δεσμευτεί – δεν επιλέγει μεταξύ εκφραστών των πολιτικών της Τρόικα, των Μνημονίων, της συγκυβέρνησης και του διαπλεκόμενου τοπικού συστήματος εξουσίας.

Δεν αντιμετωπίζει ως εκ τούτου κανένα δίλημμα.

Ούτε Λάππας – Ούτε Παπαστεργίου.

Με κάθε τρόπο αποδοκιμασία και των δύο μονομάχων της Κυριακής.

Πάντα μπροστά με την Αριστερά!

 

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή