Κανονικά με Παπαθανασίου η “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Αλλάζει, αλλά… δεν αλλάζει τα δεδομένα για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Τρικκαίων, η χθεσινή οριστική κατάθεση μιας και μόνης υποψηφιότητας στην παράταξη «Φυσάει Αλλάζει, αλλά… δεν αλλάζει τα δεδομένα για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Τρικκαίων, η χθεσινή οριστική κατάθεση μιας και μόνης υποψηφιότητας στην παράταξη «Φυσάει Rating: 0

Κανονικά με Παπαθανασίου η “Φυσάει Κόντρα”

Κανονικά με Παπαθανασίου η “Φυσάει Κόντρα”

Αλλάζει, αλλά… δεν αλλάζει τα δεδομένα για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Τρικκαίων, η χθεσινή οριστική κατάθεση μιας και μόνης υποψηφιότητας στην παράταξη «Φυσάει Κόντρα». Ο συντονιστής της, Δημ. Παπαθανασίου, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για στήριξη ως υποψήφιος Δήμαρχος. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή δεδομένων ως προς τις πιθανές υποψηφιότητες που ακούστηκε ότι ίσως στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που επιλεγόταν διαφορετική τακτική.

Ετσι, πλέον η «Φυσάει Κόντρα» θα μετέχει στις εκλογές με τη φυσιογνωμία που διαμόρφωσε και με επικεφαλής τον Δημ. Παπαθανασίου. Επομένως, αρχίζει ουσιαστικά η τυπική προεκλογική περίοδος για την παράταξη, αφού συνεχίστηκε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου, για τις θέσεις των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Αυτές, όμως, μαζί με την πιο επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπαθανασίου, θα ανακοινωθούν την επόμενη Κυριακή. Τότε, θα συγκληθεί η ολομέλεια της παράταξης και θα εκλεγεί συντονιστική επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη και των εκλογών. Για τον λόγο αυτό, οι συγκεκριμένες επιθυμίες για στελέχωση του ψηφοδελτίου, θα εξεταστούν από αυτό το όργανο.

Παραλλήλως, συνεχίζεται και η δουλειά στις ομάδες εργασίας, οι οποίες έχουν αναλάβει συγκεκριμένους τομείς, για την επεξεργασία των θέσεων και του προγράμματος.

Η αισιοδοξία στην παράταξη είναι μεγάλη. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι

«ανακηρύσσουμε τον υποψήφιο Δήμαρχό μας, συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις να προτείνουμε,  να κινητοποιούμε και να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την κοινωνία».
Θανάσης Μιχαλάκης

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου περατώθηκε η προθεσμία υποβολής διαθεσιμοτήτων για την ανακήρυξη του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης.

Δεν υπήρξε άλλη διαθεσιμότητα εκτός από αυτή που στην προηγούμενη συνέλευσή μας την 1η Δεκέμβρη είχε κατατεθεί εκ μέρους του Δημήτρη Παπαθανασίου .

Παράλληλα ξεκίνησε και προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας , (για τις θέσεις των δημοτικών και τοπικών συμβούλων), αφού έχουν κατατεθεί ήδη πολλές διαθεσιμότητες, οι οποίες όπως αποφασίσθηκε αφού θα ανακοινωθούν την επόμενη Κυριακή, στη συνέχεια θα τεθούν στην κρίση της εκλεγείσας στην επόμενη συνέλευσή μας, συντονιστικής επιτροπής.

Προχωράμε λοιπόν στην επόμενη ολομέλεια μας το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, ανακηρύσσουμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων τον υποψήφιο Δήμαρχο μας, συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής , πιο ενωμένοι , πιο δυνατοί , πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις να προτείνουμε, να κινητοποιούμε και να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την κοινωνία.

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή