Κανονικά οι πανελλαδικές στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Χωρίς προβλήματα και με υψηλά ποσοστά συμμετοχής κύλισε η δεύτερη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Χωρίς προβλήματα και με υψηλά ποσοστά συμμετοχής κύλισε η δεύτερη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Rating: 0

Κανονικά οι πανελλαδικές στα Τρίκαλα

Κανονικά οι πανελλαδικές στα Τρίκαλα

Χωρίς προβλήματα και με υψηλά ποσοστά συμμετοχής κύλισε η δεύτερη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων για τα Γενικά Λύκεια στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, χθες διαγωνίστηκαν στα 77 Εξεταστικά Κέντρα της Θεσσαλίας  5610 υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια στα μαθήματα Γενικής Παιδείας (επιλογής) Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά – Στοιχεία Στατιστικής και την Ιστορία.

Πιο αναλυτικά, στη Λάρισα συμμετείχαν στις εξετάσεις 2377 υποψήφιοι της Λάρισας (ποσοστό αποχής 1,8%), 1367 υποψήφιοι της Μαγνησίας (αποχή 3,1%), 772 της Καρδίτσας (αποχή 1,5%) και 964 των Τρικάλων (αποχή 3,02%). Μέσος όρος αποχής στη Θεσσαλία 2,3%.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα και οι μαθητές θα διαγωνιστούν στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Για τα βασικά μαθήματα των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή