Κανονικά το ταχυδρομείο των ξωτικών, μικρή η ζημιά από την πυρκαγιά Reviewed by Momizat on . Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών» άνοιξε και  ανήμερα της μεγάλης γιορτής τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ε Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών» άνοιξε και  ανήμερα της μεγάλης γιορτής τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ε Rating: 0

Κανονικά το ταχυδρομείο των ξωτικών, μικρή η ζημιά από την πυρκαγιά

Κανονικά το ταχυδρομείο των ξωτικών, μικρή η ζημιά από την πυρκαγιά

xotik1Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών» άνοιξε και  ανήμερα της μεγάλης γιορτής τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.  Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα χαμόγελα, οι μουσικές και οι παιδικές φωνούλες γέμισαν τον χώρο δίνοντας έναν έντονα εορταστικό τόνο στην εκδήλωση. Ο Αι Βασίλης είχε ιδιαίτερα δώρα για όλους και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι.

Το Ταχυδρομείο του «Μύλου των Ξωτικών» θα συνεχίσει άμεσα και κανονικά την λειτουργία του, αφού επιδιορθώνονται όλες οι μικροζημιές που υπέστη από βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής συσκευής. Οι ευχές και οι επιθυμίες μικρών και μεγάλων «ταξιδεύουν» κανονικά και ο Αι Βασίλης θα απαντήσει σε όλα τα γράμματα.

Όλο το προσωπικό και οι εθελοντές του «Μύλου των Ξωτικών» σας εύχονται καλές και ευτυχισμένες γιορτές!

(Από την οργανωτική επιτροπή)

Αφήστε το σχόλιο σας