Κανονικό εμπόριο ελπίδας…. από σήμερα στο Δήμο Τρικκαίων με τα προγράμματα «κοινωφελούς» χαρακτήρα Reviewed by Momizat on . Η ανάπτυξη.... έφτασε για μια ακόμη φορά στον τόπο μας ενώ τώρα εμφανίζεται στον δήμο τρικκαίων με τη μορφή ανακύκλωσης της ανεργίας . Πρόκειται για τα προγράμμ Η ανάπτυξη.... έφτασε για μια ακόμη φορά στον τόπο μας ενώ τώρα εμφανίζεται στον δήμο τρικκαίων με τη μορφή ανακύκλωσης της ανεργίας . Πρόκειται για τα προγράμμ Rating: 0

Κανονικό εμπόριο ελπίδας…. από σήμερα στο Δήμο Τρικκαίων με τα προγράμματα «κοινωφελούς» χαρακτήρα

Κανονικό εμπόριο ελπίδας…. από σήμερα στο Δήμο Τρικκαίων με τα προγράμματα «κοινωφελούς» χαρακτήρα

Η ανάπτυξη…. έφτασε για μια ακόμη φορά στον τόπο μας ενώ τώρα εμφανίζεται στον δήμο τρικκαίων με τη μορφή ανακύκλωσης της ανεργίας .

Πρόκειται για τα προγράμματα «κοινωφελούς» χαρακτήρα και οι αιτήσεις που αναμένεται να κατατεθούν χιλιάδες ενώ το σίγουρο είναι πως με 19 ευρώ μεροκάματο δεν ζουν οι οικογένειες !!

Οι θέσεις που προβλέπονται για το Δήμο Τρικκαίων ανέρχονται σε 213 κι αφορούν τεχνικό, επιστημονικό κι ένα μικρό ποσοστό διοικητικού προσωπικού. 

elpida

Κριτήρια

Στα κριτήρια μοριοδότησης των νέων Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το κριτήριο της εντοπιότητας και των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) προκειμένου να πριμοδοτούνται οι δημότες των περιοχών με υψηλή μακροχρόνια ανεργία, αλλά και οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Αναλυτικά τα κριτήρια μοριοδότησης είναι τα εξής:

⦁ Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

⦁ Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

⦁ Αναπηρία (του υποψηφίου ωφελούμενου) με ποσοστό 50% και άνω

⦁ Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό

⦁ Ηλικία

⦁ Αριθμός ανήλικων τέκνων

⦁ Αριθμός εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανήλικων ή / και ενήλικων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

⦁ Εντοπιότητα

⦁ Ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (πρώην Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα)

Πληροφορίες

 Περισσότερες πληροφορίες για τους άνεργους-ενδιαφερόμενους του προγράμματος θα περιλαμβάνονται στο Δελτίο Τύπου που θα εκδώσει και θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ο ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή