Καπέλλας Δημήτρης: «Φοβάμαι τους όρκους»… Reviewed by Momizat on . Κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την χώρα, όταν το «φαίνεσθαι» είναι σημαντικότερο του «είναι»… Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους κ Κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την χώρα, όταν το «φαίνεσθαι» είναι σημαντικότερο του «είναι»… Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους κ Rating: 0

Καπέλλας Δημήτρης: «Φοβάμαι τους όρκους»…

Καπέλλας Δημήτρης: «Φοβάμαι τους όρκους»…

kapellasΚάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την χώρα, όταν το «φαίνεσθαι» είναι σημαντικότερο του «είναι»…

Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται πίστη στο Σύνταγμα και στους νόμους και την επομένη ημέρα  να κουρελιάζουν το σύνταγμα και να καταστρατηγούν νομούς!

Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται πίστη στην πατρίδα και την αμέσως επομένη ημέρα να την τεμαχίζουν και να την ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι!

Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται πίστη στην Δημοκρατία και την επομένη ημέρα να την περιορίζουν – φιμώνοντας την – και να συνδιαλέγονται με τους εχθρούς της Δημοκρατίας!

Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται στο κράτος και την επομένη ημέρα να λαφυραγωγούν πάνω του !

Είδαμε πολιτικούς να ορκίζονται να υπηρετούν τον πολίτη και την επομένη να τον εξαθλιώνουν εξαναγκάζοντας τον στην ανέχεια!

Αρκετά λοιπόν η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ!!

Αρκεί μια λιτή δέσμευση που να μιλά για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.  Που να δεσμεύει στην ηθική και το Δίκαιο!

Να μιλήσουν – εκτός από Σύνταγμα και νόμους – για την υπεράσπιση της Αξιοπρέπειας των πολιτών, την κοινωνική Δικαιοσύνη την Αλληλεγγύη, την…Ανθρωπιά!

Υ.Γ. Καιρός να ξαναφέρουμε στην μνήμη, απόσπασμα από το ιστορικό «Ψήφισμα των Κορυσχάδων». ότι… «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό»…!!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή