Καπέλος κατά Ταμήλου για τον Ασκληπιό Reviewed by Momizat on . Στο 2ο Συνέδριο "Ασκληπιός και Πιαλεία" που έγινε το Σάββατο στην Πιαλεία, και οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας και είχε πολύ Στο 2ο Συνέδριο "Ασκληπιός και Πιαλεία" που έγινε το Σάββατο στην Πιαλεία, και οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας και είχε πολύ Rating: 0

Καπέλος κατά Ταμήλου για τον Ασκληπιό

Καπέλος κατά Ταμήλου για τον Ασκληπιό

Στο 2ο Συνέδριο “Ασκληπιός και Πιαλεία” που έγινε το Σάββατο στην Πιαλεία, και οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας και είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διότι παρουσιάσθηκαν πολλά ιστορικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την δράση του θεού της Ιατρικής Ασκληπιού στην περιοχή Παλαιόκαστρο Πιαλείας συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Καπέλος Γεώργιος.

Ο κ. Καπέλος (δεύτερος από δεξιά) στον σύντομο χαιρετισμό, εκτός των άλλων, ήταν καταγγελτικός απέναντι στην παρευρισκόμενη πολιτική ηγεσία και ειδικά στον βουλευτή και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ. Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο καταγγέλλοντας του:

“Πώς είναι δυνατόν να μιλάτε για ενέργειες Πανελλήνιας διάστασης ανάδειξης της ιστορίας του Ασκληπιού όσον αφορά την Τρίκκη και την Πιαλεία ενώ πριν ένα χρόνο περίπου το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων να έχει πάρει απόφαση για κατασκευή αγάλματος του Ασκληπιού στο Πρίνος ένα χωριό που δεν έχει αν μη τι άλλο καμία σχέση με τον Ασκληπιό»;, ζητώντας τον άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για ακύρωση της απόφασης αυτής από το Δημοτικό Συμβούλιο .

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή