“Καπνίζουν” σαν φουγάρα τα τζάκια και οι ξυλόσομπες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τραγική είναι η κατάσταση της ατμόσφαιρας στη πόλη των Τρικάλων τα κρύα βράδια του χειμώνα, λόγω της αιθαλομίχλης που προκαλείται από τη καύση ξύλων και βιομάζα Τραγική είναι η κατάσταση της ατμόσφαιρας στη πόλη των Τρικάλων τα κρύα βράδια του χειμώνα, λόγω της αιθαλομίχλης που προκαλείται από τη καύση ξύλων και βιομάζα Rating: 0

“Καπνίζουν” σαν φουγάρα τα τζάκια και οι ξυλόσομπες στα Τρίκαλα

“Καπνίζουν” σαν φουγάρα τα τζάκια και οι ξυλόσομπες στα Τρίκαλα

Τραγική είναι η κατάσταση της ατμόσφαιρας στη πόλη των Τρικάλων τα κρύα βράδια του χειμώνα, λόγω της αιθαλομίχλης που προκαλείται από τη καύση ξύλων και βιομάζας.  

Την ίδια στιγμή που επικρατεί μια άνευ προηγουμένου υστερία για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, οι ιθύνοντες σφυρίζουν αδιάφορα μπρος στις βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό, από τα αιωρούμενα μικροσωματίδια.

Επίσης ουδείς από τους περιβαλλοντικά ανησυχούντες, λαμβάνει υπόψη την οικολογική καταστροφή που συντελείται από την αποψίλωση των δασών, αφού μεγάλο ποσοστό της καύσιμης ύλης αποτελεί προϊόν παράνομης υλοτομίας.

Βλέπετε για τη πολιτεία, που υποκριτικά κόπτεται για την υγεία των πολιτών και τη προστασία του περιβάλλοντος, τα έσοδα από την υπερφορολόγηση του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος προέχουν.

Κων.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή