Καρέ καρέ το θρίλερ στον τερματισμό του Γιαννιώτη – Το φινάλε του αιώνα στον «μαραθώνιο» 10 χλμ Reviewed by Momizat on . Δεν ξανάγινε τέτοιος τερματισμός! Σπύρος Γιαννιώτης και Φέρι Βίρτμαν «έπεσαν» μαζί στον τερματισμό των 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας, με τον Ολλανδό να κατακτά το χ Δεν ξανάγινε τέτοιος τερματισμός! Σπύρος Γιαννιώτης και Φέρι Βίρτμαν «έπεσαν» μαζί στον τερματισμό των 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας, με τον Ολλανδό να κατακτά το χ Rating: 0

Καρέ καρέ το θρίλερ στον τερματισμό του Γιαννιώτη – Το φινάλε του αιώνα στον «μαραθώνιο» 10 χλμ

Καρέ καρέ το θρίλερ στον τερματισμό του Γιαννιώτη – Το φινάλε του αιώνα στον «μαραθώνιο» 10 χλμ

Δεν ξανάγινε τέτοιος τερματισμός! Σπύρος Γιαννιώτης και Φέρι Βίρτμαν «έπεσαν» μαζί στον τερματισμό των 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας, με τον Ολλανδό να κατακτά το χρυσό για μια «χεριά»!

Ο συγκλονιστικός Έλληνας κολυμβητής, στα 36 του χρόνια, έκανε μία επική κούρσα στα τελευταία μέτρα των 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας, ήταν πρώτος, αλλά έχασε το χρυσό από τον επίσης συγκλονιστικό Ολλανδό, Φέρι Βίρτμαν, κυριολεκτικά για μια «χεριά», με την πρωτιά να κρίνεται στο photo finish!

Οι δύο αθλητές «έπεσαν» με τον ίδιο ακριβώς χρόνο στον τερματισμό, αλλά, όπως φαίνεται και από πάμπολλα ριπλέι που χρειάστηκε να δούμε, πρώτος χτύπησε το σημείο του τερματισμού ο Βίρτμαν, προτάσσοντας το χέρι του, με τον Γιαννιώτη να το κάνει δέκατα του δευτερολέπτου μετά!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή