Καραγκούνικος γάμος στα Μεγάλα Καλύβια Reviewed by Momizat on . Ο Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Μεγάλων Καλυβίων (ΕΛΟΚ) με την άμεση συνεργασία εθελοντών και την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, πυρ Ο Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Μεγάλων Καλυβίων (ΕΛΟΚ) με την άμεση συνεργασία εθελοντών και την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, πυρ Rating: 0

Καραγκούνικος γάμος στα Μεγάλα Καλύβια

Καραγκούνικος γάμος στα Μεγάλα Καλύβια

Ο Εκπολιτιστικός και Λαογραφικός Όμιλος Μεγάλων Καλυβίων (ΕΛΟΚ) με την άμεση συνεργασία εθελοντών και την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων, πυρετωδώς προχωρεί στην υλοποίηση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.
Την Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου (2.30 μμ) στην πλατεία των Μεγάλων Καλυβίων θα πραγματοποιηθεί παρέλαση αρμάτων με σχετικές σάτιρες αναφορικά με το πολιτικό και όχι μόνο, πεδίο και επίσης παρέλαση παιδιών των χορευτικών και του θεατρικού εργαστηρίου του ΕΛΟΚ.
Την Καθαρή Δευτέρα, 23 Μαρτίου ( 2.30 μμ), στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθούν λαογραφικές αναπαραστάσεις αναφορικά με προξενιό, σιβάσματα και καραγκούνικο γάμο.

Αφήστε το σχόλιο σας