Καραμανλής: Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ Reviewed by Momizat on . Στον πολιτικό συμβολισμό της αυριανής εκδήλωσης του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη», αναφέρθ Στον πολιτικό συμβολισμό της αυριανής εκδήλωσης του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη», αναφέρθ Rating: 0

Καραμανλής: Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Καραμανλής: Οι ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στη ΝΔ

Στον πολιτικό συμβολισμό της αυριανής εκδήλωσης του Ιδρύματος Κ. Καραμανλής με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη», αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Καραμανλής.

«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

«Στην ευρεία πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στη δεξιά, στο κέντρο, ακόμη και στις παρυφές της κεντροαριστεράς, εδώ και πολλά χρόνια», σημείωσε, υπενθυμίζοντας ότι την πρώτη διεύρυνση προς το κέντρο είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1977 και ότι στη συνέχεια πολλοί αρχηγοί του κόμματος πορεύθηκαν με το βλέμμα προς το κέντρο.

“Δεν ανήκουν οι ακροδεξιοί στη Νεα Δημοκρατία” δήλωσε ο κ. Καραμανλής, υπογραμμίζοντας ότι η «Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που το 1974 θέσπισε την τρίτη ελληνική Δημοκρατία και έβαλε ένα τέλος στην πολύ προβληματική και τραγική για τα εθνικά συμφέροντα περίοδο της ακροδεξιάς Χούντας».

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Ευχαριστώ …Θεέ μου. Έζησα να το ζήσω και αυτό. Να …μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής και να με δουλεύει (στα μούτρα μου) ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Άντε και εις …κατώτερα.
    Υ.Γ. Την προηγούμενη φορά που …μίλησε ο Κώστας ο Β΄, ήταν παραμονές εκλογών, που έβγαλε ανακοίνωση ότι στηρίζει την …ΝΔ!!!( τα ΜΜΕ το αναπαρήγαγαν ως …είδηση).

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή