"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Καρδίτσα: Ανατίναξαν ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας «χτύπησαν» σήμερα στις 5 το πρωί δυο άγνωστοι δράστες.
Συγκεκριμένα δυο δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, με στόχο να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, δεδομένου ότι το μηχάνημα ανεφοδιάστηκε την περασμένη Πέμπτη, οπότε μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα δεν ήταν γνωστό το πόσα χρήματα είχαν απομείνει.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα έντονη, γεγονός που τους έκανε να ανησυχήσουν και να αναζητήσουν τι έγινε, ενώ κάποιοι απ αυτούς κάνει λόγο για δυο δράστες οι οποίοι μετά την έκρηξη σκόρπισαν χρήματα δεξιά- αριστερά, με τους δράστες αφού πήραν το κουτί με τα υπόλοιπα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας skoda χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Καρδίτσα


Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης, ενώ αυτή την ώρα αναμένεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ώστε να εντοπίσει το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί άλλη μια ανατίναξη σε ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης