Καρδίτσα: Επεισόδια με αρνητές της μάσκας στο Μουζάκι Reviewed by Momizat on . Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη (6/5) στο Μουζάκι Καρδίτσας, όταν δύο άντρες, αρνητές της μάσκας, εισήλθαν στην Εθνική Τράπεζα της περιοχής και προκάλεσαν έντα Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη (6/5) στο Μουζάκι Καρδίτσας, όταν δύο άντρες, αρνητές της μάσκας, εισήλθαν στην Εθνική Τράπεζα της περιοχής και προκάλεσαν έντα Rating: 0

Καρδίτσα: Επεισόδια με αρνητές της μάσκας στο Μουζάκι

Καρδίτσα: Επεισόδια με αρνητές της μάσκας στο Μουζάκι

Αναστάτωση προκλήθηκε την Πέμπτη (6/5) στο Μουζάκι Καρδίτσας, όταν δύο άντρες, αρνητές της μάσκας, εισήλθαν στην Εθνική Τράπεζα της περιοχής και προκάλεσαν ένταση, καθώς ζητούσαν τη διαγραφή δανείων τους.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν δύο άντρες μπήκαν στην τράπεζα χωρίς μάσκες και άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας να τους διαγράψουν τα δάνεια.

Όπως ήταν λογικό οι υπάλληλοι της τράπεζας κάλεσαν την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δύο άντρες συνέχισαν την προκλητική τους συμπεριφορά και απειλούσαν τους αστυνομικούς με μηνύσεις. Τελικά συνελήφθησαν για παραβίαση των μέτρων του κορονοϊού, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων αφού αντιστάθηκαν της σύλληψης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή