"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Καρδίτσα: Σπαραγμός στις κηδείες μάνας και γιου που παρασύρθηκαν από I.X. στη λεωφ. Ποσειδώνος!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας του 9χρονου παιδιού – Μητέρα και γιος βρήκαν τον θάνατο στο Παλιό Φάληρο, την ώρα που περπατούσαν σε πεζοδρόμιο…

Από την Καρδίτσα καταγόταν η 41χρονη Νίκη Αγγελοπούλου η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα μαζί με το 9χρονο παιδί της το οποίο κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού.

Ο σύζυγος της εκλιπούσας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατάγεται από τη Νομή του δήμου Φαρκαδόνας όπου το πένθος είναι βαρύ μιας και οι συγγενείς δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Η διπλή κηδεία μητέρας και γιου τελέστηκε χθες το απόγευμα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καρδίτσα.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα που κινούνταν παράλληλα επί της οδού συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα
ο 19χρονος οδηγός του ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να παρασύρει στο πεζοδρόμιο την 41χρονη μητέρα με τον 9χρονο γιο της.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας όπως και των πολιτών, οι οποιοι έσπευσαν για βοήθεια και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθούν τελικά στο Τζάνειο νοσοκομείο οι τραυματίες.

“Η γυναίκα έφθασε εδώ και διαπιστώσαμε τον θάνατό της. Πρόκειται για ενα τραγικό περιστατικό. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι για την μητέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr, ο διοικητής του Τζάνειου νοσοκομείου, Χρηστος Παπαχρήστος.

“Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επεμβαίνουμε άμεσα, ωστόσο η άτυχη μητέρα εξέπνευσε και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε για να την βοηθήσουμε”, πρόσθεσε.

Ωστοσο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη 41χρονη γυναίκα, της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε όταν την μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

εφημερίδα

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης