Καρδίτσα: Συνεχίζεται το 1ο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι Reviewed by Momizat on . Τελευταίοι αγώνες για το 1ο πρωτάθλημα σύγχρονου αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας (backgammon) 2013-2014. Την Πέμπτη 3-4-2014 το απόγευμα στις 6.00 μμ. θα γίνει ο τε Τελευταίοι αγώνες για το 1ο πρωτάθλημα σύγχρονου αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας (backgammon) 2013-2014. Την Πέμπτη 3-4-2014 το απόγευμα στις 6.00 μμ. θα γίνει ο τε Rating: 0

Καρδίτσα: Συνεχίζεται το 1ο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι

Καρδίτσα: Συνεχίζεται το 1ο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι

Τελευταίοι αγώνες για το 1ο πρωτάθλημα σύγχρονου αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας (backgammon) 2013-2014.

Την Πέμπτη 3-4-2014 το απόγευμα στις 6.00 μμ. θα γίνει ο τελευταίος προκριματικός αγώνας στο καφέ του Ηλία Ελευθερίου, που εδρεύει στην οδό Καραϊσκάκη 15 (δίπλα στην ταβέρνα Νέστορας).

Μετά την αναμέτρηση αυτη ολοκληρώνεται ο προκριματικός γύρος  και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της διοργάνωσης με τους νικητές των τουρνουά να προκρίνονται απ’ ευθείας στην τελική φάση οπου και θα ξεκαθαρίσει η ”ηρα απο το στάρι”.

Οι Καρδιτσιώτες ταβλαδόροι ειναι σε επαγρύπνηση προσέχοντας διαρκώς την βαθμολογία τους,κάνοντας προπονήσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση,αναλύοντας κινήσεις και τακτικές στρατηγικής και ετοιμάζονται για την τελική φάση που θα αναδείξει τον νικητή.

Η Ελληνική ομοσπονδία σύγρονου τάβλι (backgammon) ειναι αρωγός στην προσπάθεια των παικτών της Καρδίτσας ενω με τις δραστηριότητες της προάγει το διεθνές αυτό πνευματικό αθλημα(παιγνίδι κατ’ αλλους) και προσκαλεί παίκτες και απο αλλες πόλεις της Θεσσαλίας (και οχι μόνο), να οργανωθούν φτιάχνοντας ομάδες και συλλόγους. Πληροφορίες για τους κανονισμούς, αγώνες, πρωταθλήματα και οτιδήποτε αφορά το τάβλι θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση bgfed.gr

Αφήστε το σχόλιο σας