"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

«Καρφιά» Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη – Ποιον θέλει τελικά για πρωθυπουργό; – Χ. Τρικούπη : έχεις ίδιες αγωνίες με Οικονόμου-Σκέρτσο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέο κύκλο εσωκομματικής γκρίνιας άνοιξε η χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ. Ξεκάθαρες αποστάσεις από τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό τρίτο πολιτικό πρόσωπο και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα, πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την τοποθέτηση Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε με νόημα ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του Ν. Ανδρουλάκη να πει πριν από τις εκλογές ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, και συμπλήρωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας».

Η δήλωση Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνέντευξη έθεσε ως όρο για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας να μην είναι πρωθυπουργός ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο, όπως αυτά που διαβάζω και διαχέει κυρίως το Μέγαρο Μαξίμου για να ενοχοποιήσει και να φτιάξει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: Πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο.

Γι’ αυτό ζητώ ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα μπορεί να δώσει στα πρόσωπα των υπουργείων – γιατί δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός, είναι και τα κρίσιμα υπουργεία – να έχουν υψηλή επάρκεια, υψηλή αξιοπιστία, να είναι φορείς της διαφάνειας», σχολίασε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης