“Καρφιά” Σάντος σε παίκτες για ατομισμό Reviewed by Momizat on . ον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έκανε δηλώ ον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έκανε δηλώ Rating: 0

“Καρφιά” Σάντος σε παίκτες για ατομισμό

“Καρφιά” Σάντος σε παίκτες για ατομισμό

ον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική “Radio Noticias”, όπου είπε πως μερικοί από τους παίκτες του ήθελαν να γίνουν πρωταγωνιστές.

Αρχικά, είπε πως “η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ’ αυτό το παιχνίδι”.

Μετέπειτα, τόνισε ότι “υπήρχαν δυο – τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ.

Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ’ ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή