Καστανίδης και Ρέππας θα στηρίξουν τον ΓΑΠ Reviewed by Momizat on . Δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κατσανίδης και Δημήτρης Ρέππας, οι οποίοι, όπως έκαναν γνω Δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κατσανίδης και Δημήτρης Ρέππας, οι οποίοι, όπως έκαναν γνω Rating: 0

Καστανίδης και Ρέππας θα στηρίξουν τον ΓΑΠ

Καστανίδης και Ρέππας θα στηρίξουν τον ΓΑΠ

Δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι πρώην υπουργοί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Χάρης Κατσανίδης και Δημήτρης Ρέππας, οι οποίοι, όπως έκαναν γνωστό με ανακοινώσεις τους, στηρίζουν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Χάρης Καστανίδης προέβη σε διευκρίνιση ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές: «Όπως δήλωσα πριν από δύο ημέρες, στηρίζω την προσπάθεια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για μιαν Ελλάδα διαφορετική, μακριά από τα σημερινά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Η στήριξή μου δεν συνδέεται με την κατοχή αξιωμάτων, γι αυτό και αποσαφηνίζω ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου».

Εξάλλου, ο Δημήτρης Ρέππας επέλεξε να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, όπως αναφέρει σε δήλωσή του, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «Οφείλουμε να πείσουμε ότι δεν συμμετέχουμε στα κοινά για την κατάληψη αξιωμάτων και θώκων». Ο κ. Ρέππας σημειώνει ακόμη: «Στρατεύομαι και στηρίζω το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τον Γ. Παπανδρέου. Αυτή η επιλογή μου συμπυκνώνει και τη θέση μου: για μια προοδευτική κυβέρνηση σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα».

Τέλος, τονίζει: «Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλει στον τερματισμό της πολιτικής της δημοσιονομικής λιτότητας και της φορολογικής καταλήστευσης των Ελλήνων αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή. Προϋπόθεση γι΄αυτό είναι η σαφής οριοθέτηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τους συμμάχους της.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλει στη διαμόρφωση των συνθηκών για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα εγγυάται αφενός την αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και αφετέρου την επιτυχία μιας πολιτικής δημοκρατικών ρήξεων και μεταρρυθμίσεων απέναντι στην αναπαραγωγή του πελατειακού κράτους και της εξωθεσμικής λειτουργίας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή