Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα παγωμένα νερά του Ληθαίου Reviewed by Momizat on . a href="https://trikkipress.gr/wp-content/uploads/2015/01/θεοφανεια-4.jpg"> Με επισημότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα, η εορτή των a href="https://trikkipress.gr/wp-content/uploads/2015/01/θεοφανεια-4.jpg"> Με επισημότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα, η εορτή των Rating: 0

Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα παγωμένα νερά του Ληθαίου

a href=”https://trikkipress.gr/wp-content/uploads/2015/01/θεοφανεια-4.jpg”>θεοφανεια 4
Με επισημότητα και μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε σήμερα και στα Τρίκαλα, η εορτή των Θεοφανείων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, μετά την ακολουθία του Όρθρου τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο η Θεία Λειτουργία και κατόπιν ο Μέγας Αγιασμός.
Μετά την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού ξεκίνησε η πομπή, η οποία θα κατευθύνθηκε στο συνήθη τόπο την κεντρική πεζογέφυρα της πόλης όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού παρουσία εκατοντάδων Τρικαλινών . Πέντε νέα παιδιά βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Ληθαίου με τον Γιώργο Μαργαρίτη να πιάνει τον Τίμιο Σταυρό.
θεοφανεια 3

θεοφανεια 1

θεοφανεια 2

ooooooooooooo
θεοφανεια  5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή