Κατάμεστη αίθουσα για τον Δ. Κουρέτα Reviewed by Momizat on . Το νέο βιβλίο των Δημήτρη Κουρέτα, Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου με τίτλο «Διαλλειματική Νηστεία & Αποφυγή Νόσων» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην κατάμεσ Το νέο βιβλίο των Δημήτρη Κουρέτα, Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου με τίτλο «Διαλλειματική Νηστεία & Αποφυγή Νόσων» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην κατάμεσ Rating: 0

Κατάμεστη αίθουσα για τον Δ. Κουρέτα

Κατάμεστη αίθουσα για τον Δ. Κουρέτα

Το νέο βιβλίο των Δημήτρη Κουρέτα, Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου με τίτλο «Διαλλειματική Νηστεία & Αποφυγή Νόσων» παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Divani».

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκ των συγγραφέων του βιβλίου Δημήτρης Κουρέτας. και η Μοναχή Θεοδέκτη της Μονής Τίμιου Προδρόμου Ανατολικής Αγιάς.

Ο κ. Κουρέτας περιγράφοντας το βιβλίο, δήλωσε πως «πρόκειται για μία προσπάθεια που έκανα το τελευταίο χρόνο με τους συνεργάτες μου ώστε να αναδείξουμε αυτό που ο άνθρωπος αποκομίζει από την αποχή του από το φαγητό. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δίνει μία ευδαιμονία σύντομη και παροδική εξαιτίας του φαγητού, την οποία αν την στερηθείς για λίγες ώρες, αυτό σου γεννά την ανάγκη να γεμίσεις με άλλα πράγματα, είτε πνευματικά είτε βιολογικά. Αυτό εξηγεί το βιβλίο».

Τόνισε πως οι διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου για χιλιάδες χρόνια, όχι απλώς ήταν τελείως διαφορετικές, αλλά καθόριζε και ως ένα σημείο το πόσο διαδραστικός ήταν με άλλους ανθρώπους, κάτι το οποίο έχει εξαλειφθεί στη σημερινή εποχή.

Τέλος αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει την συγγραφή του επόμενου βιβλίου του, το οποίο, όπως δηλώνει, θα είναι από τις πλέον αντιπροσωπευτικές δραστηριότητες της ζωής του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή