Κατάντια και απόλυτη ξεφτίλα Reviewed by Momizat on . Έχω νεύρα με την κατάντια και την απόλυτη ξεφτίλα . Ζούμε στην χώρα των χορηγών και της φιλανθρωπίας των ΄'ευεργετών"- κηφήνων του πλούτου. Ζούμε στο κράτος του Έχω νεύρα με την κατάντια και την απόλυτη ξεφτίλα . Ζούμε στην χώρα των χορηγών και της φιλανθρωπίας των ΄'ευεργετών"- κηφήνων του πλούτου. Ζούμε στο κράτος του Rating: 0

Κατάντια και απόλυτη ξεφτίλα

Κατάντια και απόλυτη ξεφτίλα

Έχω νεύρα με την κατάντια και την απόλυτη ξεφτίλα .

Ζούμε στην χώρα των χορηγών και της φιλανθρωπίας των ΄’ευεργετών”- κηφήνων του πλούτου.

Ζούμε στο κράτος του κυνηγητού της κατουρημένης ποδιάς.

-Αθλητές επιπέδου ολυμπιακών αγώνων κυνηγούν – φυλάνε κατουρημένες ποδιές για μια χορηγία γιατί ….το κράτος τους έχει χεσμένους.

– Είναι το κράτος που με το νομοσχέδιο έκτρωμα που ψήφισε για την παιδεία, δάσκαλοι οι καθηγητές θα κυνηγούν και θα φυλάνε κατουρημένες ποδιές για μια χορηγία για τα σχολεία, γιατί ….την παιδεία του λαού την έχουν κι αυτή χεσμένη.

-Είναι το κράτος που εν μέσω πανδημίας το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα κλείσει κι άλλα νοσοκομεία γιατί….. την υγεία του λαού την έχει χεσμένη.

– Είναι το κράτος που επιδοτεί με δις τους εργολάβους,τους αερομεταφορείς,τους κλινικάρχες,τα καζίνα,που μπαίνει εγγυητής στα κέρδη και στα δάνεια τους, την ώρα που τσακίζει τον λαό με φόρους κι αντεργατικούς νόμους γιατί……και τον λαό τον έχουν χεσμένο.

-Τελικά είναι το κράτος που οι μόνοι που το έχουν χεσμένο είναι οι εφοπλι(η)στές….

Τι κρίμα!!!!

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή