Κατά του υπουργού Παιδείας οι υπάλληλοι του Παν. Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Με ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη γενική τους συνέλευση, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τονίζουν: «Ο Υπουργό Με ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη γενική τους συνέλευση, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τονίζουν: «Ο Υπουργό Rating: 0

Κατά του υπουργού Παιδείας οι υπάλληλοι του Παν. Θεσσαλίας

Κατά του υπουργού Παιδείας οι υπάλληλοι του Παν. Θεσσαλίας

Με ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από τη γενική τους συνέλευση, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τονίζουν:

«Ο Υπουργός «αποδόμησης» της Δημόσιας Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος και η κυβέρνηση που υπηρετεί, μοναδικοί υπεύθυνοι της αδιέξοδης κατάστασης στις πανεπιστημιακές κοινότητες, αντί να παραιτηθούν, στρέφονται πλέον, με τη βοήθεια των «πρόθυμων» ΜΜΕ, εναντίον κάθε ελεύθερης και διαφορετικής φωνής. Μετά τις αλλεπάλληλες πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών και διοικητικών υπαλλήλων, ο Υπουργός ΠΑΙΘ στέλνει σε πειθαρχικό και τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων! Ξεκίνησε με τον «ενοχλητικό» Πρύτανη κ. Θ. Πελεγρίνη, επειδή δε συναίνεσε να παραδώσει το ΕΚΠΑ στις ορέξεις των συμφερόντων που εκπροσωπεί ο ίδιος, ούτε συναίνεσε στην καταστολή του περήφανου αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων με τη συνδρομή της αστυνομίας και των ΜΑΤ.

Ο Σύλλογος Δ.Υ. του Π.Θ. καταγγέλλει τις απροκάλυπτα φασιστικές μεθόδους εκπόρθησης του αγώνα των απεργών, δηλώνει αλληλέγγυος στο διωκόμενο Πρύτανη και απαιτεί την απόσυρση της ΚΥΑ των απολύσεων και κάθε πειθαρχικής δίωξης συναδέλφων διοικητικών ή εκπαιδευτικών».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή