Κατά των απολύσεων οι διοικητικοί του Παν. Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Μετά από γενική συνέλευση του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ψήφισμα  αναφέρονται τα εξής: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση επιχε Μετά από γενική συνέλευση του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ψήφισμα  αναφέρονται τα εξής: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση επιχε Rating: 0

Κατά των απολύσεων οι διοικητικοί του Παν. Θεσσαλίας

Κατά των απολύσεων οι διοικητικοί του Παν. Θεσσαλίας

Μετά από γενική συνέλευση του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε ψήφισμα  αναφέρονται τα εξής:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση επιχειρεί, στρέφοντας τον ένα ενάντια στον άλλο, να μας «σπάσει», να μας αποδιοργανώσει, να μας διαιρέσει, να μας στρέψει στην ανθρωποφαγία.

Είναι η προσφιλής της τακτική κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα και της απεργίας που διεξάγουμε όλοι μαζί λέγοντας ΟΧΙ στις απολύσεις ΟΧΙ στην αργία συναδέλφων.

Αρχικά μας διαχώρισε σε εξαιρούμενους και μη, μετά σε «διαθέσιμους» και «καταργούμενους», στη συνέχεια σε απογραφέντες και μη, τώρα σε μετακινούμενους και απολυόμενους, η αυτοδίκαιη αργία μετατρέπεται δήθεν σε διαθεσιμότητα με 0 μόρια και μετακίνηση στο ΤΕΙ Λάρισας, αύριο σε δήθεν εξελισσόμενους σε ΕΤΕΠ και ΕΕΔΙΠ και «χαμένους», κ.α. Ο εμπαιγμός και η παρανομία δεν έχει τελειωμό.

– Να πάρουν πίσω τα μέτρα της διαθεσιμότητας και της κατάργησης κλάδων.

– Καμιά τιμωρία  στους συναδέλφους που δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς και δεν απογράφησαν.

– Να καταργηθεί η ΚΥΑ

– Όχι στην ποινικοποίηση της απεργίας  και της συνδικαλιστικής δράσης.

– Τα Πανεπιστήμια δεν τα κλείνουν οι εργαζόμενοι ,τα κλείνει η κυβέρνηση με την πολιτική της.

Ήρθε μάλλον η ώρα  να (ξανά-)πάρει την απάντησή μας:

Αγώνας μέχρι να αποσυρθεί η ΚΥΑ».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή