Κατέβασε ο Πηνειός στη γέφυρα Διάβας – Από Σαρακίνα και Μουργκάνι οι οδηγοί Reviewed by Momizat on . Μεγάλες είναι οι ποσότητες νερού που κατεβάζει εδώ και λίγη ώρα ο Πηνειός στο σημείο της πεσμένης γέφυρας της Διάβας. Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομί Μεγάλες είναι οι ποσότητες νερού που κατεβάζει εδώ και λίγη ώρα ο Πηνειός στο σημείο της πεσμένης γέφυρας της Διάβας. Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομί Rating: 0

Κατέβασε ο Πηνειός στη γέφυρα Διάβας – Από Σαρακίνα και Μουργκάνι οι οδηγοί

Κατέβασε ο Πηνειός στη γέφυρα Διάβας – Από Σαρακίνα και Μουργκάνι οι οδηγοί

Μεγάλες είναι οι ποσότητες νερού που κατεβάζει εδώ και λίγη ώρα ο Πηνειός στο σημείο της πεσμένης γέφυρας της Διάβας.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας τα οποία φροντίζουν να ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα τις πρόχειρες διαβάσεις που είχαν γίνει μέσα από την κοίτη του ποταμού.

Στη γέφυρα βρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας Μαρία Φροσυνάκη, Χρήστος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Ζαμπούρας και Κώστας Ράντος.

Η Αντιδήμαρχος Έργων, Μαρία Φροσυνάκη, μας ενημέρωσε ότι από την κακοκαιρία έχει υποστεί καθίζηση σημείο του δρόμου στη Γλυκομηλιά.

Μηχανικός της ανάδοχης εταιρείας για την ανακατασκευή της γέφυρας, «Κόκκινος ΑΤΕΕ», μας είπε ότι η εταιρεία αναμένει να αφαιρεθούν τα καλώδια ΟΤΕ και ΔΕΗ από τη γέφυρα, για να προχωρήσουν στα έργα. Όπως μας δήλωσε, η ροή του ποταμού, που θα περιοριστεί στην πλευρά της Διάβας, δεν θα εμποδίσει το επόμενο στάδιο των εργασιών.

tameteora.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή